Skip to Main Content

Knjižnica

Informacije o knjižnici in njenih storitvah; orodja za rezervacijo prostorov in računalnikov

Spletna Soba pobega

Centralna ekonomska knjižnica s ponosom predstavlja nepozabno dogodivščino, ki vas bo popeljala v prihodnost in dodobra vzdramila vašega raziskovalnega duha!

Preizkusite svoje znanje, iznajdljivost, sposobnosti logičnega sklepanja in sodelovanja! Vabimo vas, da sestavite ekipo največ štirih članov, združite moči, staknete glave in se podate v svet ugank.

Poleg zagotovljene zabave imate ob uspešnem pobegu iz sobe tudi priložnost, da osvojite unikatno nagrado! Izmed vseh, ki boste od junija do konca decembra 2023 rešili EFnigmo sobe pobega, bomo izžrebali tri EF ekipe, ki bodo prejele unikatne majice From CEK to the Future.

Vzemite si odmor od študija, hkrati pa ohranite svoje možgane v pogonu ter se podajte na vznemirljivo igro, kjer je bistvena zabava!

***
Opomba: Soba pobega je zasnovana v angleškem jeziku, predvideni čas reševanja pa je približno 30-45 minut. Če se med reševanjem znajdete v težavah ali želite deliti svoje izkušnje, nam to sporočite na povezavi. Vaše mnenje je za nas ključno!

 

>> VSTOPI V PRIHODNOST <<

eTUTOR-CEK, ISSN: 2591-1090, Izdajatelj: Ekonomska fakulteta Ljubljana, Centralna ekonomska knjižnica, 2017-, Urednika: Urban Golob in Martina Petan

Foto: Arhiv EF. Tehnična podpora