Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Oddaljeni dostop do e–virov

Kaj je RUL?

Repozitorij Univerze v Ljubljani – RUL omogoča zbiranje in hranjenje elektronskih oblik zaključnih del študija ter objav zaposlenih na Univerzi in raziskovalnih podatkov.

Uporabnikom z vsega sveta so za uporabo vsebin Repozitorija Univerze v Ljubljani na voljo dvojezične spletne in mobilne aplikacije.

Repozitorij je kompatibilen z navodili OpenAIRE in s tem izpolnjuje določila o obvezni odprti dostopnosti vseh objav iz sofinanciranih projektov v okvirnem programu Obzorje 2020, nacionalnim financerjem pa omogoči preverjanje izpolnjevanja določil glede odprtega dostopa v sofinanciranih programih in projektih. Repozitorij Univerze v Ljubljani je povezan s COBISS-om in SICRIS-om.

RUL je javno dostopen in za njegovo uporabo ne potrebujemo nobene prijave.

eTUTOR-CEK, ISSN: 2591-1090, Izdajatelj: Ekonomska fakulteta Ljubljana, Centralna ekonomska knjižnica, 2017-, Urednika: Urban Golob in Martina Petan

Foto: Arhiv EF. Tehnična podpora