Skip to Main Content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Oddaljeni dostop do e–virov

DiKUL

Portal Digitalne knjižnice Univerze v Ljubljani (DiKUL) je spletni portal, s katerim uporabniki lahko iščejo v centralnem indeksu bibliografskih podatkov. Ta zajema več sto milijonov naročniških in prosto/odprto dostopnih virov svetovnih založnikov ter drugih ponudnikov strokovnih in znanstvenih informacij z vseh znanstvenih ved. Na osnovi portala uporabniki Univerze v Ljubljani lahko dostopajo tudi do celotnih besedil člankov e-revij in do poglavij e-knjig

Iskanje in pregledovanje rezultatov ter dostopnost le-teh je omogočeno vsem, do polnih besedil pa lahko dostopajo le študenti, raziskovalci in pedagoški delavci Univerze v Ljubljani, z gesli za oddaljeni dostop tudi  z lokacij izven UL.

Dostop do celotnih besedil publikacij, ki jih v licenčnih podatkovnih zbirkah s celotnimi besedili, paketih e-revij ali e-knjig naročajo knjižnice UL, pa je v skladu z licenčnimi pogoji večinoma dovoljen le študentom, pedagoškim delavcem in raziskovalcem na UL, ki z gesli za oddaljeni dostop lahko do portala dostopajo tudi z lokacij izven UL.

eTUTOR-CEK, ISSN: 2591-1090, Izdajatelj: Ekonomska fakulteta Ljubljana, Centralna ekonomska knjižnica, 2017-, Urednika: Urban Golob in Martina Petan

Foto: Arhiv EF. Tehnična podpora