Skip to Main Content

EKO: Ekobralna značka

Koordinatorki Ekobralne značke EF

izr. prof. dr. Judita Peterlin

T: (01) 5892-621

doc. dr. Tanja Istenić

T: (01) 5892-778

V študijskem letu 2023/2024 beremo

Okrogla miza: Pogovor o knjigi Srečo, prosim

Pogovor o knjigi Srečo, prosim

več >>

Utrinki iz naših online okroglih miz

Utrinki iz naših online okroglih miz

Umanotera: Babičina podnebna kuharica, Podnebni meni, Recepti sveta, Reciklirana kuhinja

V knjižici Babičina podnebna kuharica najdete krajši izbor zanimivih podnebju prijaznih receptov, ki smo jih zbrali v času izvajanja projekta Podnebni meni – spodbujanje nizkoogljične pridelave in potrošnje hrane.

Vodnik po tem, kako in zakaj se prehranjevati na podnebju prijaznejši način.

Recepti sveta

Reciklirana kuhinja - najboljši recepti za manj zavržene hrane

Kulinarični most med Slovenijo in rojaki po svetu: Potica [Video]
Kulinarični most #2: Štruklji [Video]

 

 

eTUTOR-CEK, ISSN: 2591-1090, Izdajatelj: Ekonomska fakulteta Ljubljana, Centralna ekonomska knjižnica, 2017-, Urednika: Urban Golob in Martina Petan

Foto: Arhiv EF. Tehnična podpora