Skip to Main Content

EKO: Ekonomski vidik

EU Business Talks

Slovenija predseduje Svetu Evropske unije v drugi polovici leta. Gospodarska zbornica Slovenije bo v tem času organizirala pogovore s poslovneži iz vseh 27 držav članic, vsak teden iz ene države članice.

Vabljeni, da se udeležite naslednjega poslovnega klepeta »EU BUSINESS TALKS«, ki se bo odvijal v torek, 2. novembra 2021 ob 14. uri po slovenskem času.

Tokratni gost bo Piotr Kaczor, izvršni direktor skupine Avia Prime Group, s sedežem v Varšavi na Poljskem. Podjetje se ukvarja z vzdrževanjem, popravilom in prenovo letal. Ima tri hčerinske družbe: Adria Tehnika, JAT Tehnika in LINETECH. Podjetje zagotavlja svoje storitve na naslednjih vrstah letal: Boeing 737 Classic, NG & MAX; Airbus A320 CEO & NEO; Airbus A330; Mitshubishi RJ Family; Embraer EMB & ERJ; ATR 42 & 72; Sukhoi SSJ 100, Bombardier Challenger CL – 604. So pooblaščeni servisni center za Bombardier, Airbus in – kar je nepomembnejše, imajo zaupanje najuglednejših letalskih družb in operaterjev v Evropi.

Najpomembnejša vrednota, ki opisuje Avia Prime Group in Piotra, je ambicija. Njegovo poslanstvo je, da pripelje svoje zaposlene do enake zmagovite miselnosti. Po izobrazbi je magister financ in računovodstva na Univerzi Kozminski. Poleg maternega poljskega jezika je aktiven tudi v angleščini in ruščini.

Pogovor bo trajal 30 minut in bo potekal v angleškem jeziku.

Vašo udeležbo lahko potrdite tukaj. Vsem prijavljenim udeležencem bomo poslali ZOOM povezavo en dan pred dogodkom.

 

eTUTOR-CEK, ISSN: 2591-1090, Izdajatelj: Ekonomska fakulteta Ljubljana, Centralna ekonomska knjižnica, 2017-, Urednika: Urban Golob in Martina Petan

Foto: Arhiv EF. Tehnična podpora