Skip to main content

Knjižnica

Informacije o knjižnici in njenih storitvah; orodja za rezervacijo prostorov in računalnikov

Študijski prostori

V prostoru Oddelka izposoje imate uporabniki na voljo 17 računalnikov, na dveh računalnikih pa boste lahko poiskali, kje na polici se iskano gradivo nahaja, namenjena sta namreč iskanju gradiva po katalogu Cobiss. Svetloba prostora uporabnika kar vabi, da se udobno namesti in prepusti branju dnevnega časopisja, brskanju po svetovnem spletu ali učenju, v pomoč bomo tudi izposojevalci.

Če se želite umakniti iz središča Oddelka izposoje v malce bolj umirjen prostor, je pritličje ravno to, kar ste iskali. Poleg čitalniških mest in 8 računalnikov so tu še tri Kocke znanja, namenjene manjšim skupinam ( 4 do 6 oseb), opremljene so z monitorji, da vam olajšajo skupinsko delo, Kocki 3 in 5 imata še magnetno tablo. Kocke so namenjene  predvsem skupinskemu delu za pripravo predstavitev ali skupnih projektov, za učenje imate namreč Seminarsko sobo, Tiho čitalnico in skupne prostore v knjižnici.

Če bi radi svoje delo podaljšali še v večerne ure, vam je v pritličju knjižnice na voljo še Nočna čitalnica, ki je uporabnikom namenjena še dodatni dve uri po zaprtju knjižnice. V njej se, poleg čitalniških mest, nahajata še 2 Kocki znanja, opremljeni z monitorjema in s 4 čitalniškimi mesti.

Mogoče bi se pred izpiti raje želeli umakniti v bolj miren in tih prostor, v ta namen vam je na voljo Tiha čitalnica, ki se nahaja v prvem nadstropju knjižnice.

Za aktivno delo v večjih skupinah in če vas ustvarjalni nemir ne moti, vas vabimo, da uporabljajte Seminarsko sobo, ki se tudi nahaja v prvem nadstropju knjižnice.

Galerija slik

Rezervacija študijskih prostorov

Kocke znanja se lahko uporabljajo le ob predhodni rezervaciji. Posameznik si lahko prostor rezervira za največ dve uri dnevno. 

Klikni za pregled razpoložljivosti in rezervacijo

eTUTOR-CEK, ISSN: 2591-1090, Izdajatelj: Ekonomska fakulteta, Centralna ekonomska knjižnica, 2017-, Urednika: Urban Golob in Martina Petan

Fotografije: Arhiv EF. Tehnična podpora